Početak nove 2020. savršeno je vrijeme za ostvarivanje zacrtanih ciljeva, te povodom toga želimo vam predstaviti Tech Boost Program, novi poduzetnički izazov naše članice SPARK poslovni inkubator.
Zajedno s partnerima i uz podršku APH mreže SPARK kreće na novo startup putovanje u 2020. godini, a to ne mogu bez kreativnih i poduzetnih ljudi sa idejama, bez osnivača i startupa. Obzirom da ulazimo u novo desetljeće, i program Tech Boost je osmišljen da bude nov i pun zanimljivih i korisnih stvari kako bi ideje i snove pretvorili u planove koji će se ispuniti. Program Tech Boost osmišljen je tako da ubrza rast early-stage startupa koji se žele pripremiti za prvi krug investicija. Program pokriva širok spektar vertikala i industrija, a istovremeno daje prioritet poduzetnicima.
SPARK traži osnivače early-stage startupa koji se žele u potpunosti posvetiti i boriti za regionalni i međunarodni uspjeh! Idealno bi bilo kad bi startup bio u ranoj fazi razvoja MVP-a. Rok za prijavu je do 14.2.!
Program je besplatan zahvaljujući partnerima projekta: EFSE Entrepreneurship Academy of European Fund for Southeast Europe, Startup Wise Guys i NSoft.