Asocijacija poduzetnika Hercegovine (staro ime: Gospodarska komora Grada Mostara) osnovana je i djeluje kao udruženje poslodavaca, s osnovnim ciljem poticanja razvoja povoljnog okružja za gospodarski razvoj i očuvanja poslovnog morala. Zajedničkim snagama gospodarstvenika članova naše organizacije ustrajno razvijamo i provodimo aktivnosti, koji doprinose razvoju regije Hercegovine, kao snažnog gospodarskog i urbanog, turističkog i poslovnog središta. Svojim djelovanjem želimo pokazati ustrajno i dosljedno vodstvo u poticanju dugoročno održivog gospodarskog i društvenog rasta.

VIZIJA

Postati katalizator gospodarskog i društvenog razvoja regije, kroz pružanje potpore izgradnji umrežene poslovne zajednice u kojoj suradnja povećava kapacitet, obrazovanje pojačava sposobnost i zagovaranje utječe na autoritet.

NAŠE TVRTKE ČLANICE

Članice APH su uglednih 60 tvrtki, prepoznatljivih prema inovativnim poslovnim pristupima i pogleda okrenutog prema budućnosti.

PREDNOSTI ČLANSTVA

APH predstavlja jaku mrežu kontakata i sa svojim članicama pokušava aktivno promijeniti i utjecati na promjene diljem regije.
Pozivamo Vas da nam se pridružite i Vašim znanjem, vještinama i poduzetničkim duhom obogatite našu Asocijaciju, kako bi zajedno djelovali na promjene koje Vi želite od nas.

Prednosti članstva u APH su:

Povezivanje s poslovnim partnerima. Učlanjenjem u Asocijaciju poduzetnika Hercegovine, postat ćete članom uglednog udruženja gospodarstvenika, sudjelovat ćete u različitim zajedničkim događanjima, te proširiti svoju mrežu kontakata.

Zastupanje zajedničkih interesa. U odnosima sa predstavnicima vlasti, državnim tijelima, sindikatima, nevladinim organizacijama, različitim drugim organizacijama od interesa, kao i u odnosima sa širom javnosti, predstavljat ćemo, zastupati i promicati Vaše zajedničke interese.

Povećanje vidljivosti Vaše tvrtke. Kroz članstvo u APH, Vaša tvrtka povećat će svoju vidljivost putem različitih informativno-promotivnih aktivnosti, te postajanjem dijela branda Komore kao organizacije koja zagovara odgovornost prema široj zajednici i društveno-gospodarski razvoj.

Pristup informacijama. Omogućit ćemo Vam pristup aktualnim informacijama o našim partnerskim organizacijama, mogućnosti pronalaska poslovnih partnera putem istih, našim tvrtkama članicama, kao i o trenutnoj gospodarskoj situaciji u gradu i regiji.

Stručno znanje. Naš profesionalni tim posjeduje znanje, ideje i stručno iskustvo, te nudi našim članovima vrijedne usluge sukladno raspoloživom vremenu.

PRIDRUŽITE NAM SE

Postanite član Asocijacije poduzetnika Hercegovine i omogućite nam da zajedno s Vama nastavljamo i dalje graditi kapacitet potreban za rast i razvoj regije Hercegovina i šire.

Postanimo Vaš prvi poziv za Nove promjene!
Dobrodošli u APH