USLUGE KOJE NUDIMO

Umrežavanje i predstavljanje (samostalno članica ili APH u ime članice) – na svim regionalno organiziranim skupovima, sajmovima, kroz tematska druženja. Povezivanje s inozemnim ambasadama, državnim institucijama te organizacijama po želji.

Lobiranje – inicijative za promjene u ekonomskom, gospodarskom i zakonskom regionalnom i državnom okviru. Jači odjek glasa poduzetnika vezano za dane zakone i inicijative za umrežavanje sa sličnim udrugama, kao i snažnija moć za mogućnost lobiranja.

Pružanje informacija – na mjesečnoj, tjednoj i dnevnoj bazi o grantovima, tenderima, projektima, IPA, COSME, lokalnim pozivima za podršku poduzetnika, novitetima u regiji kroz sektore.

Povezivanje s članovima APH mreže uz mogućnost stvaranja novih poslovnih ideja i poznanstava. Povezivanje s drugim poduzećima istih ili sličnih interesa, ponude za izdavanju prostora, reklame, važne objave u svijetu ekonomije, gospodarstva i poduzetništva vezane za cijelu BIH (kroz naš web, facebook i putem maila).

Podrška razvoju tržišta novih poduzeća/Star-up/ – nudimo našu bazu o mladim ljudima koji mogu postati vaši potencijalni kandidati za razgovor za nove radne pozicije koje otvarate, istraživanje tržišta i drugih segmenata koji su Vam važni za pokretanje posla, kontakte za izradu vašeg novog web mjesta, vizitki, logotipova i bilo kakvih grafičkih vizuala, pomoć u koracima za razvoj novog tržišta i ulazak u krug druženja s najvećim poduzetnicima i poslovnim krugovima APH mreže.

Edukacije/Prezentacije specifičnih tema – za članove APH (kategorije), njihove djelatnike.
Prednosti: novi krugovi ljudi, mogućnosti za razvoj i upoznavanje novih trendova, novih usluga iz različitih sektorskih područja-kojeg članica može i predložiti

Organizacija/sudjelovanje na seminarima/konferencijama/panelima (sudjelovanje/u ime članice) – o aktualnim temama na prijedlog članica, pozivi za članice, predstavljanje kroz sajmove, opća podrška i pozivi za dolazak i saznanje o događaju uopće.

Promocija/preporuke – mediji (portali, Tv kuće, poslovni blogovi), web, fcb, i ostale društvene mreže APH te kroz aktivnosti APH diljem Hercegovine i šire.

Stvaranja platforme ženskog poduzetništva - prva smo asocijacija koja nudi mogućnost stvaranje platforme za uspješne žene i njihovo umrežavanje, organiziranje okupljanja, jačanje veza među ženama, uvezivanje sa stranim ambasadama, umrežavanje i podrška poslovnim idejama u nastanku i tijekom razvoja i dalje.

Kreiranje bolje radne okoline za članicu APH mreže i za njene djelatnike (sadašnje i buduće). Podrška za članice koji traže novu radnu snagu, kao i mlade osobe koje žele raditi i ostati u BIH. Mijenjanje koncepta odlaska iz BIH i promocija ponude poduzetnika za nove djelatnike.

Povezivanje/posredovanje u usluzi Europska poduzetnička mreža (Enterprise Europe Network) – EEN je ključni instrument Europske strategije za poticaj ekonomskog razvoja i za otvaranje novih radnih mjesta. APH nudi članicama distribuciju informacija o inozemnoj potrazi za uslugama i proizvodima članice, povezivanje (s mogućnosti i posredovanja) članice s inozemnim tržištem,- (stranog potražitelja usluge s lokalnim ponuđivačem usluge/ s članicom APH istog sektora).

Podrška i usluga APH tima – poslovno planiranje, komunikacija, realizacija, dostupnost, znanje i vještine, poznanstva i raspoloživost članicama.

Ukoliko imate pitanja vezana za Zakonske okvire, procedure koje trebate odraditi kako bi projekt bio potpun, ukoliko želite osobni kontakt ili informacije koje nisu dostupne svima ili jednostavno razgovor o promjeni na koju želite imati utjecaj te ako želite dodatno se povezati s nekim članovima slobodno nas kontaktirajte.

APH tim je tu za Vas.