Asocijacija poduzetnika Hercegovine je mreža koju svaki poduzetnik treba i to sigurno potvrđuje naš rad kroz bezbroj aktivnosti koje smo uveli, stare koje smo proširili i nadogradili. Naše članice se ponose aktivnim sudjelovanjem, potporom kroz akcije i radom jedne organizacije koja nije tu samo da “postoji” nego je tu da pomogne, olakša i provede sve ono za dobrobit okoline i regije.

Zato, s vremena na vrijeme imamo i nova članstva, ona kako ih mi volimo zvati iz milja  “mlađa” jer je to jako bitan dio APH razvoja, pogotovo otkad je APH uvela nove podnude za nove članice koje se tek priključuju u mrežu- (novu ponudu pogledajte na našem webu (Članice)  www.ap-herc.ba).

Zato Vam s ponosom predstaljamo još jednu novu mladu članicu APH mreže pod nazivom SELEKCIJA d.o.o.

Ovo mlado poduzeće je ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svjetskih premium prehrambrenih brandova, posebice iz segmenta premium kvalitete, odnosno delikatesnih proizvoda i HO.RE.CA shop – maloprodaja i veleprodaja,event management.

U svijetu mesa i suhomesnatih proizvoda sigurno je najbolji dokaz kvalitete okus i dostupnost proizvoda.

Upravo zato, Selekcija doo & Restoran Del Rio su za Vas pripremili jedinstven doživljaj pripreme #dryaged steakova na nezaboravnom OFYR roštilju. Od 17.04.- 30.04. 2019. Tko se odluči naručiti dry aged odrezak, isti ce biti pripreman na preljepoj terasi restorana sa pogledom na Neretvu osobno od Chefa Lakija na jedinstven način na OFYR-U..

Vrhunsko meso možete potražiti u restoranima kao što su: Pablo¨”s, Del Rio, Hajdučke Vrleti,Garden Club Restaurant Međugorje, Radobolja, Kuluk, Hotel Regina Međugorje, Borak Široki Brijeg, Hotel Park ŠB, Hotel Grace, Ajduk Pizza Bar (burgeri), Gonzales (T-bon dry aged i burger dry aged) i na brojim drugim lokacijama. Samo se pozovite na ime Selekacija i svi će već znati o čemu je riječ.

Putovanje savršenog odreska je pri kraju👌. Početak je bio prije 50 dana odabirom najboljih komada za odležavanje, zatim su komadi bili svakodnevno pod budnim okom  strogo kontroliranim uvjetima. Predstoji nam jos čišćenje i porcioniranje…

….i savršen odrezak je spreman da vam pruži nezaboravan doživljaj punine okusa i zdravi obrok prepun omega 3 masnih kiselina.

Uživajte u kvalitetnom dry aged mesu, vrhunskom okusu i suhomesnatih proizvoda i sve to napravno uz dobru čašu vrhunskog vina – uvijek Vam želi Selekcija i naravno APH tim.

Popratite ih na facebooku i instragram profilu:

https://www.facebook.com/Selekcijadoo/videos/282308985989056/

Instagram profil: @selekcijadoo

Za kontak info o Selekciji d.o.o. novoj članici APH mreže slobodno nam se javite