J.P. Komunalno d.o.o Mostar obavještava građane grada Mostara kako će se tijekom vikenda vršit pripremni radovi za iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije na parking prostorima u ulicama: Stjepana Radića (na potezu Stari tržni centar do kružnog toka te od kružnog toka do hotela Mostar) i Ulici kneza Domagoja (na potezu Stara Kirurgija do Staklene banke).

Pripremni radovi bit će izvođeni dana: u subotu 19. lipnja/juna, te samo iscrtavanje parking prostora u navedenim ulicama će se vršiti u nedjelju 20. lipnja/juna u popodnevnim satima.

Kako bi se radovi mogli izvoditi nesmetano, iz J.P Komunalno d.o.o. Mostar obavještava građane da pomjere svoje automobile iz navedenih ulica, u protivnom će biti prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ/K.

Radovi se izvode u skladu s Odlukom Gradskog Vijeća Grada Mostara o rješavanju mirujućeg prometa u užoj jezgri Grad Mostar te Naloga za izvođenje radova izdanog od strane Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara, priopćeno je iz ovog poduzeća.