Predsjednik Upravnog odbora Asocijacije poduzetnika Hercegovine, gospodin Damir Vidačak, sudjelovao je u “Konferencija o gospodarstvu u gradu Mostaru” – poslovnom druženju u organizaciji GO HDZ BiH, na kojem gospodarstvenici imaju priliku izložiti svoje probleme i ideje.

Na početku konferencije u ime domaćina obratio se predsjednik Gradskog odbora Marko Novak, koji je ujedno bio i moderator konferencije.

U panel raspravi su uz predsjednika APH sudjelovali i predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Marko Novak, koji je moderirao konferenciju, potom predsjednica Vlade HNŽ Marija Buhač, gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, predsjednik Turističke zajednice Tomislav Galić i Danijel Sabljić ispred IT sektora.

Kako je priopćio GO HDZ BiH Mostar, ovakav skup je prilika za predstavljanje analiza odnosno cjelovite slike gospodarstva, rada gradske uprave, aktivnosti i projekata, rada Vlade HNŽ-a novih mogućnosti financiranja, novih ideja i prije svega prilika za konkretan razgovor o problemima, zahtjevima i idejama gospodarstvenika prema javnoj upravi.

Središnje teme konferencije bile su nove poslovne zone, poboljšanje rada javne uprave, turizam i njegovi potencijali te IT sektor.