U Travniku je 16. srpnja/jula svečano otvorena nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo, u kojoj je smještena Podružnica Travnik s ukupno 20 djelatnika.

Okupljenima su se obratili savjetnik načelnika za razvoj, privredu i vanprivredu općine Travnik Semin Konjević, Damir Hadžić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja d.d. Sarajevo i Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik.

Svečanu vrpcu presjekli su Damir Hadžić i dugogodišnji članovi Uprave i management Dinko Musulin i Vlado Kraljević.

– Ovom investicijom Euroherc osiguranje pokazuje da poslovanje planira dugoročno, da smo tu da ostanemo i da investicijama potičemo razvoj zajednice u kojoj poslujemo. U razdoblju pred nama bit ćemo usredotočeni na poboljšanje rezultata u svim segmentima poslovanja, s ciljem daljnjeg jačanja tržišne pozicije te pružanja što kvalitetnije usluge našim osiguranicima – izjavio je Hadžić, koji je djelatnicima Podružnice Travnik zaželio puno poslovnog uspjeha u novih prostorima.

U Travniku od 2005. godine

Draženko Petrović, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Travnik, istaknuo je da u Travniku Euroherc osiguranje posluje od 2005. godine, kada je otvoren manji ured u kojem je bio zaposlen jedan djelatnik.

Danas, 16 godine kasnije, Euroherc osiguranje posluje kroz podružnicu Travnik osnovanu 2018. godine, u vlastitoj poslovnoj zgradi sa 20 djelatnika, što predstavlja velik poslovni uspjeh. Ova investicija otvorila je prostor i za dodatna zapošljavanja, pa je tako u Podružnici Travnik zaposleno i 10 novih djelatnika. Sve to ne bismo postigli bez povjerenja naših osiguranika – istaknuo je Petrović.

Nova poslovna zgrada Euroherc osiguranja nalazi se na adresi Stanična 3, sastoji se od prizemlja i dva kata, i prostire se na ukupno 300 kvadrata. Ukupna vrijednost investicije iznosi milijun KM.

Uvijek među liderima

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo posluje od 1992. godine. Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja, počevši od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti. Na tržištu neživotnih osiguranja Društvo čvrsto drži drugu poziciju.

Portfelj Društva čini preko 100.000 klijenata i više od 270.000 ugovora o osiguranju. Otvaranje ove poslovne zgrade još je jedna u nizu investicija u vlastite poslovne objekte, što od osnutka karakterizira poslovanje Euroherca. Danas se poslovne zgrade Euroherca nalaze u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine, počevši od Sarajeva, Banja Luke, Bihaća, Livna, Zenice, do Mostara i Tuzle.

  • Euroherc Osiguranje je članica Asocijacije poduzetnika Hercegovine