Tradicionalna svečana Skupština APH i ove godine je održana u predivnoj i ugodnoj atmosferi restorana Romanca, Bišće polje.

Preko 80 gostiju, članova mreže APH, partnera, poslovnih suradnika te prijatelja Asocijacije zajedno s APH timom pozdravljeno je od predsjednika Upravnog odbora gospodina Damira Vidačka. On je u svom govoru istaknu kako je ovo godina velikih promjena za naše članice, jer su upravo ove godine napravili iskorak s promjenom imena, što je omogućilo jačanje i širenje aktivnosti i članstava na područja izvan Grada Mostara.

Naglasio je, u 2019. godini raditi će se još više na širenju, ponovnom povezivanju i umrežavanju članica APH između sebe i sa organizacijama sa istom vizijom. Gospodin Vidačak zahvalio je svim članicama i svima koji podržavaju rad Asocijacije, te posebno je zahvalio na svom radnom doprinosu organizaciji gospodinu Jensu Muelleru koji je ovom večerom obilježio i kraj svog radnog mandata unutar Asocijacije.

Nakon više od tri godine gospodin Mueller je otpraćen s puno toplih riječi i zahvale od svih članova APH, APH UO, te APH tima s kojim intenzivno radi posljednju godinu dana. Kao mali znak pažnje njegove kolegice Helena – Jelena Lončar, menadžer i office voditelica APH, te Ines Sesar, projekt menadžerica zajedno s Upravnih odborom APH te svim članicama uručile su mu jedan mali poklon kao znak zahvale za sve učinjeno za ovu organizaciju.

„Jens će svima nedostajati i nadamo se kako nas neće zaboraviti i da će nas nekad u svojim budućim životnim planovima ponovo posjetiti i naravno podržati kroz naš rad unutar APH, kao što je on uspješno radio sve ove godine“, poručile su mu kolegice Helena i Ines.

Gospodin Jens Mueller je naravno izašao i održao emotivan govor zahvale uz pomoć svog kolege u ulozi prevoditelja i nekadašnjeg njegova prvog radnog kolege u APH organizaciji gospodina Saše Rosić-Milinković.

Cjelokupno druženje je proteklo u najboljem redu i popraćeno je od strane ekipe snimatelja i novinara Naše TV koji su uz vješto kormilarenje gospodina Miljenka Buhača, ujedno glavnog tajnika APH pripremali materijal za sljedeću uspješnu priču Poslovnog Kompasa – kojeg možete pogledati i ove srijede (19.12.2018.) od 20:00.

Velike zahvale na dolasku i podršci svim gostima, prijateljima APH, a posebno našim članicama s kojim uspješno ulazimo u 9 godinu postojanja i s kojim iz dana u dan radimo na boljoj komunikaciji i povezivanju.

Uz male poklončiće za svakog uzvanika – APH tim i UO APH želi  svako dobro za sve one koji slave nadolazeće blagdane, te još uspješniju Novu 2019. godinu.

APH TIM Ines i Helena uvijek na raspologanju 🙂

Ukusni kolačići made from Slatka kuhinja Tete Ved– @vedranemrsic