U prošlom tjednu održana je redovna radna Skupština članova Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH). Nakon nekoliko riječi dobrodošlice i utvđenog postignutog kvoruma, predsjednik APH mreže gospodin Damir Vidačak upoznao je prisutne članove s postojećim dnevnim redom, pritom obrazlagajući rad APH Uprave tijekom cijele 2019. godine.

Nakon toga, menadžerica APH mreže Helena Jelena Čuvalo preuzela je prezentacijski dio predstavljanja svih značajnijih aktivnosti APH tima koji je u ovoj godini postigao pozitivne rezultate u proširenju članstva, usluga APH mreže, umrežavanju i na kraju odobrenje za dva nova projketa čije aktivnosti počinju početkom sljedeće godine.

Također, predstavljena je i novost kako Klub žena APH postaje službeno podsekcija APH mreže s puno obećavajučih planova podrške svih žena koji postanu dio ovog kluba, s potporom za njihov rad, umrežavanje i lobiranje za promjene.

Nakon prelaska preko svih točaka dnevnog reda, jednoglasno je izglasano i odobreno od svih članova APH mreže kako se mijenja jedan član Uprave, zbog nemogućosti obavljanja svoje obaveze i novim članom se izglasava gospodin Nikica Bevanda ispred poduzeća Katarina d.o.o.

Ujedno, usvojena je odluka o preseljenju upravnog sjedišta APH mreže, te su prisutni  prihvatili jednoglasno sve radne odluke.  Članovi su svojim konstruktivnim komentarima i zadovoljstvom komentirali širenja mreže s novim članovima i korištenje  novih prilika, kao i mogućnostima za novim paketima koje APH mreža nudi svim potencijalnim članovima.

Nakon održane sjednice svi prisutni su nastavili svoje druženje u ugodnoj atmosferi i izvrsnoj hrani restorana Romanca. Na ovaj način APH omogućila je svim prisutnim članovima uranjeni preblagdanski domjenak u čast uspješne 2019. godine i u ime još uspješnije i s puno novih planova za sljedeću 2020. godinu.

Slikovni rezultat za hrana domjenak