NSoft, vodeća softverska kompanija u regiji, s ponosom najavljuje prvi AI Internship program u Bosni i Hercegovini. O

vaj intenzivni program osposobljavanja namijenjen je ICT studentima, diplomantima, te svima onima s malo ili nimalo radnog iskustva, kao i onima koji imaju osnovno znanje, iskustvo ili interes za programiranje.

Što očekivati?

Kroz ovaj Internship program, sudionici će imati priliku upoznati se s brojnim tehnologijama i metodologijama vezanim uz umjetnu inteligenciju. Program obuhvaća praktično učenje o face recognition-u, body detection-u, heat mapama i statistici, s posebnim naglaskom na programski jezik Python.

Radit ćete u stvarnom poslovnom okruženju, gdje ćete, osim tehničkog znanja, steći i iskustvo u metodologiji rada, planiranju iteracija, suradnji s drugim praktikantima, prezentiranju projekata, pisanju dokumentacije i testiranju softvera.

Sudionici će imati pristup NSoft bazi znanja i resursima te pratiti najnovije trendove u IT industriji. 

Mentori i podrška

Sudionike će mentorirati iskusni programeri s više od pet godina iskustva. Kao dodatna podrška, bit će dostupni projekt menadžeri i QA inženjeri koji će vas uputiti i u klijentsku stranu razvoja softvera, osiguravajući da steknete sveobuhvatno znanje potrebno za uspjeh u IT industriji.

Detalji o prijavi, trajanju i selekcijskom procesu

Prijave za program su uvijek otvorene za sve zainteresirane kandidate. Program prakse započinje drugog ponedjeljka u srpnju i traje četiri tjedna. Praksa se održava uživo u NSoft* sjedištu u Mostaru, a za kandidate koji dolaze izvan Mostara, kompanija osigurava smještaj tijekom trajanja programa.

Zbog velikog interesa, organizirat ćemo selekcijska testiranja 20. i 21. lipnja/juna, a najbolji kandidati će proći u drugi krug selekcije koji uključuje tehnički intervju, održan između 26. i 28. lipnja/juna.

Ovaj program je otvoren za sve studente preddiplomskog i diplomskog studija, kao i za entuzijaste koji se samostalno educiraju kod kuće ili putem online tečajeva.

Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se na e-mail: [email protected] ili posjetite naše društvene mreže FB/IG: lifeatnsoft.

* Kompanija NSoft članica je Asocijacije poduzetnika Hercegovine