S ponosom predstavljamo novu članicu naše poduzetničke mreže – Tvrtka MVVM d.o.o.

Osnovana 2017 u Mostaru, osnovna djelatnost firme MVVM je prikupljanje, transport, privremeno skladištenje, tretman i prerada potencijalno infektivnog i infektivnog medicinskog otpada.

Ovlašteni od strane Federalnog ministarstva okoliša i turizma za obavljanje navedenih djelatnosti u Lipnju 2018. godine, kada su krenuli s radom.

Primarna ideja je ponuditi usluge zbrinjavanja medicinskog otpada zdravstvenim ustanovama na području Hercegovine. U skladu sa zakonskim obvezama, firma posjeduje specijalna vozila za prikupljanje i prijevoz medicinskog otpada sa rashladnim komorama. Prikupljeni otpad se nakon prikupljanja i transporta skladišti u adekvatnim rashladnim komorama do prerade koja se vrši u najmodernijem sterilizatoru infektivnog i potencijalno infektivnog otpada (NEWSTER 10). Nakon prerade dehidrirani i bezmirisni produkt se pakira i adekvatno zbrinjava kao komunalni otpad.

Od prvog dana poslovanja, a posebno sada na pragu ulaska u Europsku uniju čiji je uvjet rješavanje problema vezanih za gospodarenje otpadom, cilj ove tvrtke na području zbrinjavanja medicinskog otpada je da se medicinski otpad iz velikih i malih izvora zbrine na propisan i ekološki prihvatljiv način. U skladu s time MVVM je razvila način rada koji uključuje redovito tjedno obilaženje svojih klijenata i preuzimanje otpada, kao što propisuju najnoviji zakoni i propisi koji su usklađeni s propisima Bosne i Hercegovine i EU.

Kako bi što više olakšali poslovanje svojim klijentima u uslugu su također uključili izradu sve prateće dokumentacije vezane za gospodarenje medicinskim otpadom koju su svi proizvođači opasnog otpada dužni voditi i predavati nadležnim institucijama.

Misija je pružiti uslugu koja je najefikasnija i najekonomičnija u isto vrijeme, i koja omogućuje klijentima da brigu o otpadu prepuste upravo ovoj kompaniji, te se slobodno i neopterećeno mogu posvetiti korisnicima svojih usluga.

Tvrtka MVVM d.o.o. na području zbrinjavanja medicinskog otpada svojim klijentima nudi know how to- znanje, iskustvo, informacije, savjetovanja, edukaciju i jedinstvenu cjelovitu uslugu.

Više o uslugama možete pročitati i putem web-a: MVVM