Poslovne sastanke, razgovore uz kavu ili neobvezna druženja, od sada ćete moći obaviti u novom ugostiteljskom objektu koji je otvoren unutar INTERA tehnološkog parka u Mostaru.

Za sve poslovne ljude, vrata svog otmjenog prostora, u petak 14. prosinca 2018. godine otvorio je LUX Business Bar, odnedavno i članica Asocijacija poduzetnika Hercegovine.

LUX Business Bar je projekt nastao nakon višegodišnjeg rada u različitim domenama poslovanja u Bosni i Hercegovini, a potaknut brzim promjenama i inovacijama na tržištu, zamišljen je kao prepoznatljiva i poželjna lokacija za poslovne sastanke, osvježenje i zabavu.

Vizija samog projekta je izgradnja održive zajednice s ciljem međusobne podrške u radu i poslovanju, a kroz svakodnevne aktivnosti, graditi nove lidere i nova poslovanja, kao i pružiti adekvatan razvoj poslovne i životne zajednice u kojoj živimo.

U sami projekt LUX Business Bar-a uključena su brojna poduzeća iz različitih industrija, od agronomskih i arhitektonskih pa do zdravstvenih organizacija.

Koncept LUX-a zamišljen kao doprinos razvoju poslovne i životne sredine.

„Kako sam osobno veliki ljubitelj čitanja i učenja, želio bih podsjetiti na sve ono što Intera omogućava pojedincima i organizacijama, od različitih radionica do prostora za rad i učenje. Više to nije samo sinonim za inovacije, tehnologije i razvoj, nego je ovo mjesto postalo životni stil, odnosno poslovni trend i mjesto koje mijenja našu surovu realnost. Kako znamo, mnogi u Mostaru nalaze samo probleme, a mi u Interi samo rješenje!“ – naglasio je ambiciozni Marić te nastavio…

„LUX je mjesto na kojem ćete imati priliku upoznati ljude iz različitih industrija i družiti se sa svojim vršnjacima. Ukoliko ste pak ovo mjesto posjetili sami, bez društva, ne brinite, idealna je to prilika za čitanje časopisa ili knjiga poznatih svjetskih književnika za koje se pobrinula Naklada Mate koja je ujedno jedan od vodećih izdavača stručne literature u Bosni i Hercegovini i od danas naš novi partner.

Tu je svakako i qLife, stručni časopis za liderstvo i organizacijski razvoj, koji ćete imati priliku čitati i koristiti u našim prostorijama. Sve ove suradnje koje smo ostvarili u kratkom roku nisu tu sasvim slučajno. Iza njih se krije veliki broj prijatelja koji žele promjene i bolji život“.

Prvi je to ugostiteljski objekat koji nosi oznaku ECO Friend, što podrazumijeva vrhunske sisteme grijanja i hlađenja tvrtke Alfatherm.

Ovaj poslovni bar sa sigurnošću nudi filtriranu vodu za koju se pobrinula tvrtka Nobel Corporation, sinonim za čistu vodu i ekološki prihvatljive proizvode.

Svaki dan u LUX baru drugačiji i poseban!

S radnim vremenom od 07:00 do 19:00 sati sve goste kroz tjedan očekuju i tematski dani.

Industrijski ponedjeljak bit će pun raznolikih voćnih napitaka i poznatih mocktaila za koje su se pobrinuli Coca-Cola i Red Bull.

Promocijski utorak će ponuditi promociju različitih proizvoda i usluga počevši od poznatih vina s područja Hercegovine i craft piva domaćih proizvođača, pa sve do različitih inovacija koje se same žele promovirati. Priliku za to imat će besplatno u prostorijama LUX-a.

Srijeda će biti rezervirana za žene koje će dobiti priliku nazočiti različitim edukacijama, a na raspolaganju će im biti i promotivne cijene hrane i pića.

Game Night četvrtak će biti zadužen za zabavu i druženje tijekom kojeg će se mladi imati priliku natjecati u raznim igrama i osvojiti vrijedne nagrade.

Svima poznati After Work petak donijet će čašicu omiljenog pića i opuštanje uz bogatu ponudu hrane s tematskim sadržajem, primjerice talijanska, španjolska, hercegovačka ili bosanska kuhinja.

Marić je na kraju pozdravnog govora podsjetio i na Udrugu mladih poduzetnika LUX koja će djelovati na području cijele Bosne i Hercegovine.

Svim našim članicama (APH) topla preporuka za posjećivanje LUX-a. Zanimljivo mjesto za obavljanje poslovnih sastanaka u ugodnoj atomosferi. Doživjet ćete jednostavnu i brzu uslugu i jedinstevnu ponudom pića i hrane.

Uživajte 🙂

Teks preuzet s manager.ba