HeraPharm – Ljekarna na vašem dlanu


Što nam je osnovni cilj i preokupacija već više od mjesec dana? Naravno, to je kako sačuvati vlastito i zdravlje vaših najmilijih, zaštiti i sebe i njih od pošasti zvane COVID-19. Zbog toga čekamo pred ljekarnama da dođemo do potrebnih vitamina, sredstava za zaštitu i dezinfekciju, te lijekova koje i inače uzimamo, molimo sugrađane da nas puste samo upitati imaju li u ljekarni ono što trebate.
A može i drugačije – brže, jednostavnije i sigurnije. Softversko poduzeće HERA kroz svoju mobilnu aplikaciju HeraPharm donosi ljekarnu na vaš dlan.
Dovoljno je da s GooglePlay platforme preuzmete BESPLATNU aplikaciju HeraPharm s GooglePlay-a na svoj mobitel i moći ćete, ne izlazeći iz sigurnosti svoga doma, u nekoliko jednostavnih koraka pronaći u kojoj, Vama najbližoj ljekarni imaju lijek, vitamine ili zaštitna sredstva koja upravo tražite.
Koristeći aplikaciju HeraPharm, u svakom trenutku su vam na vašem mobitelu dostupne informacije o ljekarnama i njihovoj ponudi. Tu su i opće informacije o ljekarni, radno vrijeme, dežurstvo, kontakt i lokacija.
Za one koji više vole preglednost većih ekrana, HERA je razvila web stranicu preko koje možete BESPLATNO pristupiti svim informacijama kao i preko mobilne aplikacije.
HeraPharm – ljekarna na vašem dlanu, kada vam je najpotrebnija.