Gradonačelnika Kordića dočekao je direktor Guma M-a Mario Vujević sa suradnicima

Firmu GUMA M d.o.o. sa sjedištem u Mostaru koja zapošljava 254 radnika na svojih 6 lokacija jučer je posjetio gradonačelnik Mostara g. Mario Kordić sa suradnicima.

Gradonačelnika se u obilasku firme I kroz prezentaciju upoznao sa radom firme.

GUMA M godišnje isporuči 2.500 vozila, 150.000 novih guma, te kroz svoje servisne centre održava godišnje preko 60.000 vozila.

Pored toga gradonačelnik se upoznao i s projektom u pripremi, a to je svojevrstan Renault Atelier koji se sastoji od olditimera te kultnih sportskih Renault i Nissan modela.

Iz GUMA M ističu da sa današnjim vrlo teškim ekonomskim utjecajima, koji se ogledaju prvotno kroz globalnu krizu nestašice proizvodnje, uzrokovanu korona krizom, zadržavaju kontinuirano poslovanje ali i vodeću poziciju u oblasti autoindustrije.

Napominju da i dalje ne zanemaruju socijalni karakter gdje GUMA M kroz razne podrške I sponzorstva pridonosi društvenoj zajednici grada i regije.

Gradonačelnik Mostara istaknuo je veliko zanimanje za rad GUMA M d.o.o. , pokazavši interes za nove projekte koje je uprava GUMA M prezentirala, a planira ih u budućem razdoblju realizirati, i koji će biti od velikog značaja za zajednicu i sam Grad Mostar, navode iz ove mostarske tvrtke.

  • GUMA M d.o.o. je članica Asocijacije poduzetnika Hercegovine