Danas je u prostorijama Asocijacije poduzetnika Hercegovine uspješno dogovorena međusobna suradnja i podrška između Asocijacije za ekonomski razvoj -REDAH i Asocijacije poduzetnika Hercegovine -APH.

Cilj ove suradnje je da ove dvije organizacije rade na zajedničkom poticanju i razvoju poduzetništva, kroz međusobnu suradnju i povezivanje, te upoznavanje članica APH s REDAHOM i njihovim aktivnostima.

Naravno, osnova svega je međusobna komunikacija i razmijena informacija koje su i u interesu jačanja i razvoja poduzetništva, ekonomije te gospodarstva Bosne i Hercegovine općenito.

Zajedničkom suradnjom i umrežavanjem omogućiti će se članicama APH brži pristup prijavama na projekte njihovih interesa, jer je REDAH organizacijski dobro posložena asocijacija, koja ima vrhunski tim vođen znanjem i vještinama njihove direktorice Mirne Jelčić koja je danas i potpisala ovaj Memorandum buduće suradnje.

Direktorica Mirna je iskazala zadovoljstvo ovom suradnjom, istaknuvši kako je zajednički rad i podrška prijeko potrebna u cilju unaprjeđenja rada obaju strana potpisnica sporazuma.

S njom se složila i Helena – Jelena Lončar, menadžer APH, koja je danas potpisala Memorandu suradnje za APH i dodala: „ Drago nam je da nas je REDAH prepoznao kao pouzdanog partnera i organizaciju koja već skoro 9 godina radi i djeluje na području HNŽ-a, a odnedavno i na području Hercegovine. Inače, s REDAHOM dijelimo istu viziju za razvoj i pokretanje gospodarstva, ekonomije i društva općenito i to možemo najlakše postići kroz zajednički rad i razmjenu informacija. Naše sadašnje članice imaju APH platformu/tim kojim se sigurno mogu obratiti za bilo kakvu poslovnu informaciju. Naravno, za sve one koji žele biti dio ove poduzetničke platforme, gdje su glavni tvorci ideja upravo članice zasebno, a izvođači ili pomagači realizacije ideje APH tim, mogu to učiniti jednim jednostavnim pozivom ili obraćanjem na naš službeni mail.“

Sve informacije o APH poduzetničkoj mreži možete pronaći na www.ap-herc.ba, a za sve drugo tu je APH tim (Ines Sesar, projekt menadžer i Helena –Jelena Lončar, menadžer i voditelj APH) kako bi Vas povezali s organizacijama kao što je REDAH (i drugim), te vas podržali u vašim budućim poslovnim planovima i aktivnostima.