Pored već potpisanog Memoranduma suradnje u okviru projekta Europske poduzetničke mreže (EEN) sa Tehnološkim parkom Intera, veliko nam je zadovoljstvo najaviti kako od prvih dana Ožujka svoj ured selimo na drugi kat TP Intera.

Do odluke smo došli zbog želje da budemo u samom središtu poslovnih događanja odnosno najatraktivnijoj lokaciji za poslovne subjekte u regiji.

Suvremeni poslovni prostori i konferencijske dvorane idealno su okruženje za poslovanje i kontakte s partnerima. Gradeći profesionalni poslovni ambijent u skladu sa suvremenim poslovnim standardima, Intera Tehnološki Park pruža ugodnu radnu sredinu za dinamična, inovativna i kreativna poduzeća u objektu modernog unutrašnjeg i vanjskog dizajna s prostranim predvorjem i širokim stubištem.

Uz navedene pogodnosti koje APH osoblje dobiva preseljenjem ureda, želimo naglasiti kako sa Intera Tehnološkim Parkom imamo mnogo zajedničkih ciljeva i vizija od razmjene informacija, poticanja domaćih potencijala, pomoći poduzetnicima u koračanju prema inozemnim tržištima te  promjena u društvu uopće.

Veselimo se mogućim potencijalima koji će proizaći iz nastavka suradnje.

Sa željom jačanja naše renomirane poduzetničke mreže naglašavamo da su vrata APH ureda uvijek otvorena svim poduzetnicima u regiji, te vas pozivamo da nas posjetite na novoj lokaciji i postanete dijelom naše priče kako bismo ujedinjeni došli do željenih promjena za dobrobit svih nas.