Unija, međunarodna računovodstvena kompanija u petak, 10.5.2019. je otvorila svoju 22. poslovnicu.

Ured se nalazi u užoj gradskoj zoni, u poslovnoj zgradi Integra, gdje su lako dostupni pravnim osobama.

“Iskreno vjerujem da Mostar, i pored brojnih računovodstvenih officea, treba respektabilan i stručan tim računovođa i konsultanata. Unija Mostar je dio grupacije koja već 15 godina posluje u CEE regiji, te sveobuhvatno nudi usluge računovodstva, poreskog, pravnog i financijskog savjetovanja, obračuna plaća, te uslugu osnivanja kompanija.”, rekao je direktor Dino Bojčić.

Podršku i čestitike na otvorenju nove poslovnice u Mostaru daje i APH mreža, čiji je od nedavno član Unija d.o.o.

“Ponosni smo što je jedna od naših novijih članica otvorila poslovnicu upravo u Mostaru i dajemo punu podršku u razvoju njihovih usluga diljem Hercegovine. Unija zaista ima kompletnu i drukčiju lepezu usluga i zato potičemo sve one koji su u potrazi za novim, sigurnijim i pouzdanijim računovodstvenim partnerom da se obrate ekipi iz Mostara. Još jednom velike čestitike na otvorenju želimo ispred APH UO, APH tima i svih članova APH mreže direktoru gospodinu Bojčiću i svim suradnicima Unije,” rekla je Helena – Jelena Lončar mendžerica APH

Zašto izabrati Unija računovodstveni servis?

U cilju postizanja najvišeg standarda izvršene usluge, čiji je temelj stručna sposobnost, prije gotovo dva desetljeća pokrenuli su udruživanje samostalnih računovodstvenih servisa u Sloveniji, a potom i u ostatku bivše Jugoslavije.

Danas, u 14 zemalja regije pružaju kvalitetnu pomoć za rast klijenata, pomoć u organizaciji rada suradnika, te time osiguranje dugoročnog uspjeha i ugleda firmi u društvu.

Klijentima su na usluzi uredi u Mostaru i Sarajevu, a više informacija možete dobiti na telefon 033 873 930 ili na web stranici www.unija.com.